Be ZEN

Újdonságok a Be ZEN-en! írta: mudlee - October 11 2014

Mostanában nem sok írásra jutott időm, de ennek több oka is volt. Egyrészt kicsit el voltam havazva, másrészt teljesen megújult a blog. Ez több dolog miatt is érdekes, ezeket lentebb összegyűjtöttem.
Illetve, pótóltam a szeptemberi beszámolóm, melyet ezen az oldalon érhettek el: Kihívások 2014 - szeptemberi beszámoló

Mi változott az oldalon?

Wordpress helyett a népszerű Jekyll blog generátort használom. Ez azért hasznos, mert az oldal töredék idő alatt töltődik be, nincs adatbázis, és semmi dinamikus tartalom, ami csökkenti az oldal támadhatóságát. Ezeknek igazából a hosting szolgáltatóm örülhet :)

Új kommentelési lehetőség a Disqus segítségével. Mivel valami kommentelési lehetőséget szerettem volna, ezért erre esett a választásom. Kellőképpen népszerű, mindenféle hozzáféréssel tudod használni (pl. Facebook, Twitter, stb.).

Hírlevél szolgáltatás a MailChimp segítségével. Eddig is volt egy szűk lista, akiknek kiment a hírlevél, ha új post érkezett, de mostantól ez bárki számára elérhető. Amennyiben szeretnél értesülni az új bejegyzésekről, iratkozz fel te is! Ígérem, soha nem foglak feleslegesen spammelni. Én sem szeretem :)

Twitter profil az angol szekciónak. Célom, hogy kicsit nagyobb közönségnek is elérhetővé tegyem az írásaim, ezért az oldal angolul is elérhető (a cikkek folyamatos fordítás alatt). Ha van angolul beszélő ismerősöd, oszd meg vele az oldal url-jét, vagy a Twitter azonosítóját: @bezen_hu

Közeljövő

Szóval nem tűntem el, csak átalakultam :) Hamarosan újabb írásokkal jelentkezem!
Nem, mi nem születtünk reformátoroknak, előbb mi magunkat kell megreformálnunk. Látogatnunk kell az alázat, az önmegtagadás iskoláját.
Széchenyi István

Összes írásom →

Comments